588 Resultats
21/03/13 Canvi de marxa en la comprensió de la funció cel·lular


19/03/13 De sistemes vius complexes a ordinadors més intel·ligents


18/03/13 Premi Musa a la museïtzació del jaciment romà de Guissona


12/03/13 Avaluació del risc d'aparició de brots de llengua blava en Europa


07/03/13 Albanosmilus, un carnívor eurasiàtic que va fer les Amèriques durant el Miocè


05/03/13 La Fundació Botín impulsa dos projectes empresarials de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona)


01/03/13 Èxit de les Beques RECERCA-ACER d'EADA

Un total de 3 treballadors de centres de recerca ACER podran aprofitar les recentment creades beques RECERCA-ACER, que els permetran cursar durant aquest curs d'un programa Executive MBA a un preu sensiblement reduït. Aquest curs es preveu que s'inicii aquest mes de març i s'allargara fins a maig de 2014, i comprèn un total de 600 hores lectives.

La Beca de RECERCA-ACER és una novetat d'enguany que neix amb l'objectiu d'impulsar la transferència dels coneixements de les entitats i/o associacions membres de l'Associació Catalana d'Entitats de Recerca (ACER), al món de l'empresa.

Veure informació EADA27/02/13 El consum moderat de cervesa protegeix de l'infart


27/02/13 Identificats dos factors de virulència de Haemophilus parasuis


26/02/13 ICFO scientists show that graphene is highly efficient in converting light to electricity


25/02/13 L'IBEC, la UPC i FICOSA s'uneixen per desenvolupar una aplicació de mòbil que detecta la somnolència al volant


24/02/13 Investigadors de l'IRB Barcelona troben un mecanisme general que accelera el desenvolupament tumoral


19/02/13 Visita a l'IMIM per part dels centres ACTEC

Una delegació de centres tecnològics associats a ACTec van visitar l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) dins el cicle de visites dels centres tecnològics als centres de recerca associats a l’ACER que es va iniciar el passat mes d’octubre.

L’IMIM va rebre els visitants a la seu del seu institut, situat al PRBB, començant per una presentació general del centre. Seguidament es van exposar quines són les línies de recerca en les quals treballa actualment l’IMIM posant especial èmfasi en quina oferta tecnològica tenen. Tot seguit es va fer una visita a les instal·lacions per, finalment, obrir una estona de diàleg entre els assistents per mirar de trobar punts de contacte entre l’activitat del centre i la dels centres tecnològics que representaven.

La visita va comptar amb la assistència de membres d’ASCAMM, CENTA/IRTA, LEITAT i el CRIC, i fou coordinada per la responsable de transferència tecnològica, la Sra. Marta López Otero.18/02/13 Imatge de l'asteroide NEO 2012DA14 obtinguda amb el Telescopi Joan Oró de l'OAdM


11/02/13 Assemblea General Ordinària ACER

La tarda del passat dijous 7 de febrer, a la seu del Centre d'Estudis Demogràfics, situat al campus de la UAB, es va celebrar la Assemblea General Ordinària de l'ACER.

L'Assemblea va começar amb l'informe del president de l'ACER, Sr. Lluís Torner, que va posar al dia als assistents sobre diferents aspectes relacionats amb els centres. Seguidament, en el segon punt de l'ordre del dia, va comptar amb la presència del Secretari d'Universitats i Recerca, Sr. Antoni Castellà, que va assistir acompanyat del Director General de Recerca, Sr. Josep Maria Martorell i del Director de la Fundació ICERCA, Sr. lluís Rovira, i va repassar davant els associats diferents temes d'actualitat.

Seguidament es va presentar l'informe del secretari, Sr. Emilià Pola, que va fer una repassada exhaustiva de les accions que s'han fet durant el 2013. Tot seguit es va procedir a la aprovació dels comptes anual, i seguidament es va presentar el Pla d'Acció per 2013, que conjuntament amb el pressupost, varen ser aprovats. A continuació es va procedir a estudiar les sol·licituds d'incorporació a l'ACER que s'han produit durant el passat exercici i l'assemblea va acordar la incorporació de dos nous membres a l'ACER, l' IRB Lleida i l'IDIBGI (Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta).

Finalment tambés es va acordar la creació d'uns premis ACER destinats a premiar personalitats o institucions que s'hagin distingit per la seva labor de defensa de la recerca. L'Assemblea va comptar amb la presència d'unes quaranta persones.

 Copyright © 2011 · Tots els drets reservats · Disseny By Asterisk Communication*
Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER) · C/ Baldiri Reixac 4-8 (Torre i, Planta 5a, Despatx B10). 08028 Barcelona
Tel: +34 934 034 481 · abotella@acer-catalunya.org