589 Resultats
27/10/12 IFAE awarded with Severo Ochoa distinction


27/10/12 The Centre for Genomic Regulation CRG credited as Severo Ochoa Centre of Excellence


26/10/12 La Dra. Vilahur, premiada amb la Beca L'Oréal-UNESCO


26/10/12 Darrera les empremtes de la pesta porcina clàssica


24/10/12 Inauguració Programa CTM del Departament d'Ensenyament

El passat 23 d'octubre al Museu Blau de Ciència Natural de Barcelona, es va inaugurar el Programa de formació Científica, Tecnològica i Matemàtica (CMT), del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

L'ACER, alguns centres de la qual participen en el Programa formatiu, va tenir l'honor de participar també en la sessió inaugural. En aquesta sessió el Sr. Emilià Pola, secretari de l'ACER i director de l'IDIBELL, va fer una sessió magistral dirigida als més de 100 professors de secundària que prenen part en aquest interessant programa.

El Programa CMT té com a finalitat afavorir la formació científica, tecnològica, matemàtica i didàctica del professorat amb l’objectiu de facilitar la transferència a l’acció docent i millorar tant l’aprenentatge competencial com els resultats de l’alumnat.

23/10/12 L'elevada ingesta d'aliments amb acrilamida durant l'embaràs causa un menor pes del nadó en néixer


22/10/12 L'ICRA, rep una delegació del Ministeri de Recursos de l'Aigua de la República Popular Xina


22/10/12 Reconeixement de la SEC i de la SETH


18/10/12 Vídeo del Desè aniversari del CRG


05/10/12 2a Escola d'estiu ACER, trobada de gerents

Aquest passat 4 d'octubre es va celebrar a la seu del PRBB la segona Escola d'Estiu de l'ACER. Les Escoles d'Estiu de l'ACER són les trobades entre els diferents gerents que treballen en els centres associats.

La sessió va versar sobre el Lideratge d'Equips i la importància de la Intel·ligència Emocional en la gestió d'aquests mateixos equips. Aquesta sessió va ser impartida per la empresa IEi (Inteligencia Emocional Interpersonal) i es va allargar durant tot el dia.

Prèvia a la sessió vam poder comptar amb la presència de la subdirectora general de recerca, Sra. Iolanda Font de Rubinat, acompanyada de la Sra Olga Porrata, de la Institució CERCA, que van posar al dia els assistents sobre determinats temes d'interès pels centres.04/10/12 Salvador Barberà has been awarded the Narcís Monturiol Medal


04/10/12 Nou blog de difusió 'CReSA and the city'


04/10/12 Impulsa la creació d'una xarxa de treball amb personal investigador de la Xina


27/09/12 Reunió amb Gerard Ardanuy, regidor d'Educació i Universitats de l'Ajuntament de Barcelona

Aquest passat 26 de setembre, una representació de l'ACER va reunir-se amb el Regidor d'Educació i Universitats de l'Ajuntament de Barcelona, Sr. Gerard Ardanuy per explorar noves vies de col·laboració entre l'Ajuntament i l'ACER.

La trobada va servir per discutir sobre diferents tipus d'accions que es podrien fer. Es preveu que properament es pugui concretar alguna acció conjunta.

 24/09/12 Vídeo: Pregó de les Festes de la Mercè a càrrec de Lluís Torner


Copyright © 2011 · Tots els drets reservats · Disseny By Asterisk Communication*
Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER) · C/ Baldiri Reixac 4-8 (Torre i, Planta 5a, Despatx B10). 08028 Barcelona
Tel: +34 934 034 481 · abotella@acer-catalunya.org