589 Resultats
27/10/11 Modesto Orozco obté un ERC Advanced Grant, l'ajut per projecte científic amb més prestigi d'Europa


25/10/11 Un assaig multicèntric permetrà comercialitzar un test genètic per al càncer d'endometri


24/10/11 Una nova funció d'un dels gens més implicats en càncer obre noves perspectives en el tractament de la leucèmia


20/10/11 Nous estatuts a l'ICP


18/10/11 Jordi Galí, director del CREI, entrevistat als matins de TV3


06/10/11 Es fan públiques les acreditacions al Programa Severo Ochoa

S'han fet públics els resultats corresponents al programa Severo Ochoa per part del Ministerio de Ciencia i Innovación (MICINN). Els resultats han determinat que 8 centres en tot l'estat han rebut aquesta acreditació que, bàsicament, suposarà un milió d'euros anuals durant 4 anys per a cadascun d'ells i l'accés preferent a instal·lacions científiques entre d'altrres.

Dos dels centres associats a l'ACER han obtingut aquesta acreditació, concretament l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB) i l'Institut de CIències Fotòniques (ICFO).

També s'ha acreditat la Barcelona Graduate School of Economics (BSGE), que és un institut universitari de recerca adscrit a la Univesritat Pompeu Fabra i a la Universitat Autònoma de Barcelona, i que està composat entre d'altres pel Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), un centre associat també a l'ACER.

Per més informació veure la nota de premsa en el web del Ministerio.05/10/11 Treu suc a l'ACER: 1ª jornada de formació per a comunicadors

El passat 5 d'octubre a la sala Marie Curie del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) es va celebrar la primera sessió de formació per a comunicadors de l'ACER.

La primera sessió va ser impartida per en Jordi Morató, Responsable de comunicació de l'IDIBELL. Sota el títol de "La comunicació com a estratègia", en Jordi va fer una repassada als elements més bàsics pel que fa referència a l'estratègia comunicativa de les organitzacions i la importància estratègica del fet comunicatiu. De la necessitat de gestionar la comunicació de manera integral i de la importància que aquesta té en les organitzacions modernes.

Aquesta iniciativa, que rep el nom de "Treu suc a l'ACER", vol tenir continuitat i es preveu que en el futur fer noves trobades formatives sobre aspectes de comunicació que concerneixin els centres de recerca associats.

 04/10/11 Transformació cel.lular a la carta


04/10/11 El CVC aconsegueix el 2on premi com a millor infraestructura de R+D


03/10/11 El CTTC ha editat el llibre 'Com funcionen les comunicacions?'


03/10/11 Ernest Giralt, Premi Nacional d'Investigació 2011


02/10/11 El llibre de l'ICP 'Dinosaurios del Levante Peninsular' ara també en anglès


29/09/11 Joan Massagué, premi 'V de Vida' atorgat per l'AECC


27/09/11 Lightelligence i Use-it, guanyadors del segon concurs d'idees innovadores convocat pel CTFC


26/09/11 'Picant pedra', bloc de divulgació de l'arqueologia clàssica

L'Institut Català d'Arquologia Clàssica (ICAC) té en marxa des del mes de juny, el bloc 'Picant pedra'. Un bloc que recull les troballes arqueològiques, la recerca científica, les activitats de tot tipus relacionades amb l’antiguitat clàssica, entrevistes a experts, recomanacions, curiositats... 

Hi podeu accedir aquíCopyright © 2011 · Tots els drets reservats · Disseny By Asterisk Communication*
Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER) · C/ Baldiri Reixac 4-8 (Torre i, Planta 5a, Despatx B10). 08028 Barcelona
Tel: +34 934 034 481 · abotella@acer-catalunya.org